Home » Over de camping

Over de camping

Nostalgisch kamperen zoals vroeger…

Slapen in een tent of caravan op het boerenland, en ’s avonds marshmallows roosteren boven een kampvuur. Geniet van het rustgevende boerenleven met uitzicht op het polderlandschap en de Amstel. Knusse gezelligheid en het boerenleven staan bij ons voorop.

We hebben 25 plekken voor passerende kampeerders met eigen tent of caravan. Er is net en schoon sanitair , alsook een afwasplaats, buitenkeuken en koelkast voor algemeen gebruik. Er is een fietsenstalling waar elektrische fietsen opgeladen kunnen worden.

De camping is niet bereikbaar met openbaar vervoer.

Er is een gezellige overkapping waar u kunt verblijven met slecht weer met een gezellig zitje, een mini-bibliotheek en tafeltennistafel.
Voor de gemakkelijke kampeerder die wat meer van luxe houdt hebben we 2 accommodaties te huur, een flower-power caravan en een off-grid Tiny house . Je hoeft alleen een handdoek en je tandenborstel mee te nemen.

Hou je van barbecueën? Dan vind je onze kamvuurpit helemaal geweldig! Niet alleen kun je ’s avonds marshmallows roosteren, je kunt er ook een echte BBQ houden!

Onze campinggasten kunnen we ook rondleiden over ons bedrijf. Zo kun je met eigen ogen de stallen, melktanks en, natuurlijk, onze koeien en andere boerderijdieren zien.
Bij evenementen en partijtjes openen we ook het terras, en kun je bij ons terecht voor een verfrissend ijsje, drankje of een stuk zelfgemaakte boerenappeltaart. Daarnaast hebben we een klein assortiment van boerenlandproducten zoals eieren, kaas, melk, vlees en jam.