Home » Activiteiten

Activiteiten

De Camping ligt 3 kilometer buiten het dorp (Ouderkerk aan de Amstel) in de polder en direct aan de Amstel.

De Amstel

Het is heerlijk vertoeven aan de Amstel genieten van de ondergaande zon, of bij mooi weer een lekkere duik nemen in de Amstel. Ook zijn er veel gasten die hun hengel uitgooien om te vissen. Er zijn 2 steigers aanwezig, waarvan 1 met een zwemtrap.
Het is ook mogelijk om met uw bootje te komen.

De polder

De polder is één van de mooiste, vrijwel ongerepte polders van Amstelland, net ten zuiden van Amsterdam, en is ruim 1200 hectare groot. De polder bestaat voor een gedeelte uit natuur met veel weidevogels. De polder is een prachtige omgeving om te fietsen. Fiets een Rondje Rondehoep, of maak gebruik van de velen fietsroutes en knooppunten. Wij verhuren ook fietsen!

Het dorp

Ouderkerk aan de Amstel is een knus dorp waar verschillende winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn. Er zijn ook een aantal gezellige terrasjes en restaurantjes met uitzicht op het water. Ouderkerk heeft een nostalgische dorpskern met een wereldberoemde joodse begraafplaats.

Amsterdam

Omdat onze camping zo dicht bij Amsterdam ligt kun je makkelijk op de fiets, of met het openbaar vervoer, naar de stad. Wissel de rust van het platte land af met de gezelligheid van de hoofdstad wanneer je maar wilt.